Savjetnica Tanja čita knjigu o strateškoj obiteljskoj terapiji savjetovanje

O meni

Tanja Hrvatin Šimičić

Moja priča

Sve je krenulo 2011. godine kada sam na prvoj godini studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja došla do točke u kojoj sam rekla:

„To ne ide više tako. Mogu i želim drugačije!“ 

Nimalo lagano djetinjstvo, odnosno pubertet zbog obiteljskih okolnosti, umjesto da me gurnu u neka nepoželjna ponašanja, gurnula su me u kontinuirani i duboki rad na sebi sa stručnom osobom. I on je potrajao, a traje i dan danas jer ga obožavam i jer je to moj način života.

Individualni pristup

Usmjerena transformacija

Tijekom studiranja na preddiplomskom, a kasnije i magistarskom stupnju Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, cijelo sam vrijeme imala osjećaj da želim učiti više o konkretnom odnosu s djecom i roditeljima. Zato sam sve što sam učila produbljivala radom na sebi kod psihoterapeuta. Kada sam se nakon završetka studija zaposlila u vrtiću, odmah sam osjetila da to nije to.

Uvijek sam bila usmjerena na to jedno dijete, na tog jednog roditelja i htjela sam im pomoći u izazovima s kojima se suočavaju. Međutim, broj djece u skupini te opis posla to mi nisu dozvoljavali.

Tanja roditeljstvo i osobni razvoj savjetnica sa kćerkom

Nakon preseljenja u London gdje sam radila u Montessori dječjem vrtiću kao „qualified teacher“, još sam više uvidjela da ja želim nešto drugo. Htjela sam da još netko uz moju pomoć doživi transformacije jednako kao što sam ih i ja doživljavala od svoje 18-te godine nadalje. Rad u vrtiću stao je kada sam postala mama. Te pomalo socijalno usamljene dane u Engleskoj iskoristila sam na najbolji mogući način, a to je edukacijom za osobnog trenera kojom sam dobila potrebna znanja i vještine za pomaganje ljudima u rješavanju njihovih izazova i unaprjeđivanju života. Ta je edukacija bila kao svojevrsni vrhunac mog desetogodišnjeg kontinuiranog osobnog razvoja s profesionalnom osobom.

Misija i vizija

Vaša sreća i uspjeh

Moj prioritet i zadatak

S obzirom na to da sve kreće od djetinjstva i da mi roditelji stvaramo odrasle ljude, posebnu žar imam u radu s roditeljima. Jer odnos koji danas imamo s djecom utječe na to kakvi će oni ljudi biti sutra, što će ih mučiti, s čime će se boriti ili pak neće. Kada radim s roditeljima, znam da sam zapravo usrećila djecu, a ne samo roditelje. Iz tog sam razloga završila i dodatnu edukaciju Edukatora za roditelje kojom sam usvojila još specifičnih tehnika za rješavanje svakodnevnih izazova s djecom te RIE američki program koji implementira Magda Gerber Educaring Pristup.

Osobni razvoj je najbolji ulog kojeg ja poznajem, a on je posebno važan u roditeljstvu gdje najviše odgajamo nesvjesno. Sve što mi ne razriješimo, prenosimo na svoju djecu. Edukacija Mindfulness Intensive produbila je moju svjesnost i naučila me još alata koje roditelji mogu koristiti u svom životu kako bi bili ispunjeniji, sretniji, fokusiraniji i kako bi mogli odgajati opušteno, sretno i sigurno u sebe.

Put ka sreći

Ostvarila sam svoj san!

Pomažem toj jednoj osobi, tom jednom roditelju, a time i tom jednom djetetu. Promjene koje se događaju u njihovim životima su nešto što me stalno gura naprijed.

Ono što je najbitnije u radu s ljudima u ovom području jest upravo osobnost i to je ono što daje najveću kvalitetu mom radu – kontinuirani duboki rad na sebi koji se prožima s mojim edukacijama i u radu s Vama.

Zato pozivam i tebe da ne prihvaćaš osrednjost i ne stavljaš izazove pod tepih jer oni se tamo, vjeruj mi, razmnožavaju. Zavoli napredak, prebrodi svoje izazove i unaprijedi svoj život!

Biti ćeš si zahvalan/na.
Savjetnica Tanja čita knjigu o strateškoj obiteljskoj terapiji osobni razvoj

Pronađite me kod partnera i prijatelja

Tanja Hrvatin Šimičić - Roditelji.hr
Tanja Hrvatin Šimičić - pitajmamu.hr

Vrijednostzene.com

UPOZNAJTE ME

Temelji mojeg savjetovanja

agsdi-certificate

Certificirana

Certificirani osobni trener i savjetnik za roditeljstvo, majčinstvo i odnose

agsdi-learn

Diplomirana

Visoko educirana osoba sa završenim fakultetom, mag.praesc.educ.

agsdi-sun-2

Pozitivna

Dozvolite mi da svoje iskustvo i energiju podijelim sa Vama

agsdi-wedding

Majka i žena

Živim čitavu temu – savjeti na educiranom i osobnom iskustvu

Tanja Savjetovanje Žena sa šeširom gleda u bolju budućnost

Naljepši dragulj koji ćete ikada nositi oko Vašeg vrata biti će ruke Vaše djece

 

cjelokupno individualno savjetovanje

Moje usluge

Zanima Vas suradnja ili savjetovanje?

Pin It on Pinterest